Blondies s jablkami a karamelom

Príprava 40 minút
Porcie 16
Kalórie 155

Ingrediencie

Na blondies

  • 120 g hladkej špaldovej múky
  • 150 g jemného arašidového masla
  • 80 g trstinového cukru
  • 70 ml rastlinného mlieka
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • 1 jablko
  • 30 g vlašských orechov
  • 1 Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid

Na karamel

  • 50 g tuhej časti kokosového mlieka z konzervy
  • 20 g trstinového cukru
  • 10 g jemného arašidového masla

Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid
55 g

2.19 €
  1. Múku premiešame s cukrom a práškom do pečiva. Pridáme arašidové maslo, rastlinné mlieko, nasekané orechy, ošúpané jablko nakrájané na menšie kocky a Barebells tyčinku nakrájanú na menšie kúsky.
  2. Cesto zhentieme rukami na pevné a nelepivé. Plech (20 x 20 cm) vystelieme papierom na pečenie a rukami doň vtlačíme pripravené cesto. Blondies pečieme 25 minút pri teplote 180°C.
  3. Medzitým si pripravíme karamel – tuhú časť kokosového mlieka premiešame s cukrom, arašidovým maslom a krátko povaríme, kým sa ingrediencie neprepoja.
  4. Karamel necháme vychladnúť a podávame ho s našimi blondies.

Dobrú chuť!


Podobné recepty