Blondies s jablkami a karamelom
Príprava
40 minút
Porcie
16
Kalórie
155
Ingrediencie
Na blondies
- 120 g hladkej špaldovej múky
- 150 g jemného arašidového masla
- 80 g trstinového cukru
- 70 ml rastlinného mlieka
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1 jablko
- 30 g vlašských orechov
- 1 Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid
Na karamel
- 50 g tuhej časti kokosového mlieka z konzervy
- 20 g trstinového cukru
- 10 g jemného arašidového masla
- Múku premiešame s cukrom a práškom do pečiva. Pridáme arašidové maslo, rastlinné mlieko, nasekané orechy, ošúpané jablko nakrájané na menšie kocky a Barebells tyčinku nakrájanú na menšie kúsky.
- Cesto zhentieme rukami na pevné a nelepivé. Plech (20 x 20 cm) vystelieme papierom na pečenie a rukami doň vtlačíme pripravené cesto. Blondies pečieme 25 minút pri teplote 180°C.
- Medzitým si pripravíme karamel – tuhú časť kokosového mlieka premiešame s cukrom, arašidovým maslom a krátko povaríme, kým sa ingrediencie neprepoja.
- Karamel necháme vychladnúť a podávame ho s našimi blondies.
Dobrú chuť!