Krémové rezy s arašidovým maslom a bielou čokoládou

Príprava 45 minút
Porcie 9
Kalórie 231

Ingrediencie

Cesto

  • 100 g ovsených vločiek
  • 30 g arašidov
  • 20 g vanilkového proteínu
  • 40 g masla
  • 40 ml javorového sirupu

Krém

  • 1 balenie smotanového pudingového prášku
  • 400 ml mlieka
  • 120 g jemného tvarohu
  • 30 g bielej čokolády
  • 30 g trstinového cukru
  • 50 g arašidového masla
  • 3 g agaru

Barebells Protein Bar Slaný arašid a biela čokoláda
55 g

2.09 €
  1. Ovsené vločky a arašidy rozmixujeme na múku.
  2. K múke pridáme proteín, javorový sirup, maslo izbovej teploty nakrájané na plátky a všetko spolu zmiešame.
  3. Vzniknuté pevné cesto vtlačíme do malého plechu (20x20 cm) vystlaným papierom na pečenie.
  4. Korpus pečieme pri teplote 180°C približne 8 minút dozlatista.
  5. Pudingový prášok zmiešame v shakeri s agarom, cukrom a mliekom.
  6. Puding uvaríme do zhustnutia a vmiešame doň bielu čokoládu.
  7. Keď sa čokoláda rozpustí, do pudingu vmiešame tvaroh.
  8. Pudingový krém nalejeme na čiastočne vychladnutý korpus.
  9. Na krém cikcakovito rozlejeme arašidové maslo, ktoré opačným koncom lyžice jemne rozmiešame v kréme.
  10. Koláč necháme pred podávaním stuhnúť aspoň 3 hodiny v chladničke.

Dobrú chuť!