Vegan Salty Peanut Cheesecake

Autor: Iva Kocová

Príprava 30 minút
Porcie 8
Kalórie /

Ingrediencie

Ingrediencie na základnú vrstvu

  • 160g sušienok
  • 60g rastlinného masla (roztopeného)
  • 2 polievkové lyžice kokosového oleja (roztopeného), ak je potrebné

Ingrediencie na náplň

  • 180 g kešu orieškov (namočených cez noc a scedených)
  • 2 plechovky kokosového krému (iba hustá smotana)
  • 3 polievkové lyžice orieškového masla podľa vášho výberu
  • 2 polievkové lyžice kokosového oleja (roztopeného)
  • 1 tyčinka Barebells Vegan Salty peanut Barebells

Na ozdobenie

  • Orieškové maslo
  • Kokosový olej
  • tyčinka Barebells Vegan Salty Peanut
  • Oriešky

Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid
55 g

2.19 €
  1. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie.
  2. Sušienky vložíme do kuchynského robota alebo mixéra a mixujeme.
  3. Maslo a kokosový olej rozpustíme.
  4. Do misky pridáme rozdrvené sušienky a zalejeme rozpusteným maslom a kokosovým olejom.
  5. Miešame, pokým zmes nedrží dokopy.
  6. Zmes natlačíme do vystlanej tortovej formy, utlačíme lyžicou alebo pohárom.
  7. Kým pripravíme plnku, základ vložíme do chladničky.
  8. Kešu oriešky scedíme a vložíme do kuchynského robota alebo mixéra.
  9. Pridáme kokosový krém, orieškové maslo a rozpustený kokosový olej.
  10. Mixujeme na najvyššom stupni cca 5 minút, kým nebude plnka hladká.
  11. Nakrájame tyčinku a primiešame do náplne.
  12. Náplň nalejeme na základnú vrstvu a zrovnáme.
  13. Vložíme do mrazničky. Nechajte cheesecake úplne stuhnúť na minimálne 4 hodiny.
  14. Cheesecake ozdobíme polevou z orieškového masla a kokosové oleja.
  15. Pridáme nakrájanú tyčinku a posypeme orieškami.

Dobrú chuť!


Podobné recepty