Vegánske blondies z arašidového masla

Príprava 40 minút
Porcie 9
Kalórie 205

Ingrediencie

  • 150 g tekutého arašidového masla
  • 100 g hladkej špaldovej múky
  • 80 g kokosového/trstinového cukru
  • 60 ml ľubovoľného rastlinného mlieka
  • ¼ ČL soli
  • ¼ ČL sódy bikarbóny
  • 1 ČL vanilkového extraktu (voliteľné)
  • 50 g horkej čokolády/ čokoládových chipsov
  • 1 Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid

Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid
55 g

2.19 €
  1. Arašidové maslo zmiešame s rastlinným mliekom a vanilkovým extraktom.
  2. Pridáme preosiatu múku, cukor, soľ, sódu a všetko spolu premiešame – malo by nám vzniknúť tuhé, jemne lepivé a kompaktné cesto.
  3. Na záver do cesta vmiešame cca 30 g nasekanej horkej čokolády a cesto preložíme do malého pekáčiku (použila som rozmer 18x17 cm) vystlaným papierom na pečenie a uhladíme ho.
  4. Na cesto nasypeme zvyšnú nasekanú čokoládu, jemne ju vtlačíme do cesta a blondies pečieme približne 25 minút pri teplote 180°C.
  5. Pred krájaním ich necháme úplne vychladnúť a podávame ich dozdobené kúskami Barebells tyčinky.

Dobrú chuť!