Bezlepkové kokosové rezy

Príprava 30 minút
Porcie 9
Kalórie 225

Ingrediencie

na cesto:

  • 2 bielky
  • 60 g práškového cukru
  • 60 g kokosu
  • štipka soli

na krém:

  • 200 g smotanového syra
  • 100 g čokolády
  • 50 g jemného odtučneného tvarohu
  • 1 PL kokosového oleja

na dozdobenie:

  • Barebells Soft Bar Coco Choco

Barebells Soft Bar – Coco Choco
55g

2.19 €
  1. Bielky vyšľaháme so soľou do tuhého snehu. Ďalej po častiach zašľaháme aj cukor, sneh by mal byť pevný a lesklý.
  2. Na záver do snehu opatrne vmiešame kokos a cesto preložíme do pekáčika (20x20 cm) vystlaného papierom na pečenie.
  3. Cesto uhladíme a pečieme ho pri teplote 180 °C cca 15 minút - koláčik by mal byť na povrchu ružovkastý.
  4. Korpus necháme úplne vychladnúť a medzitým si pripravíme krém - čokoládu s kokosovým olejom necháme rozpustiť a premiešame ju s tvarohom.
  5. Na záver po lyžiciach vmiešame aj smotanový syr, krém by mal byť úplne hladký.
  6. Krém natrieme na vychladnutý korpus, dozdobíme ho kúskami Barebells tyčinky a pred krájaním ho necháme vychladiť aspoň 2-3 hodiny v chladničke.

Dobrú chuť!


Podobné recepty