Vegánske scones

Autor: Sproud

Príprava 20 minút
Porcie 4
Kalórie

Ingrediencie

  • 1 1/2 šálky (4 dl) pšeničnej múky
  • 2 čajové lyžičky prášku do pečiva
  • 1/4 čajovej lyžičky soli
  • 50 g rastlinného masla
  • 3/4 šálky (2 dl) Sproud Barista
  • 1/4 šálky (0,5 dl) tekvicových semienok
  • Džem
  1. Predhrejte rúru na 250 °C.
  2. V miske zmiešajte múku, soľ a prášok do pečiva.
  3. Pridajte rastlinné maslo a premiešajte.
  4. Potom pridajte tekvicové semienka a Sproud, premiešajte na lepkavé cesto.
  5. Rozdeľte cesto na 4–5 bochníkov a pečte v rúre 10–12 minút, kým vrch nezíska zlatohnedú farbu.

Tip: Tekvicové semienka môžete nahradiť sušeným ovocím alebo inými orechmi!

Dobrú chuť!


Podobné recepty