Rýchly čokoládový koláč
Príprava
15 minút
Porcie
2
Kalórie
Ingrediencie
- 6 PL ovsenej múky
- 1 1/2 PL kakaového prášku
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- 2 PL javorového sirupu
- 2 PL hladkého tahini
- 1/2 šálky (1 dl) Sproud Barista
Poleva:
- 1 šálka arašidového masla
- 1 PL javorového sirupu
- 2 PL kakaového prášku
- 1 PL Sproud Barista
Toppings:
- Čerstvé jahody
- Všetky suché prísady pridáme do misky a premiešame, kým sa nespoja.
- Teraz pridajte zvyšné prísady a miešajte, kým sa nespoja a nezískajú hladkú konzistenciu.
- Cesto preložíme do nádoby vhodnej do mikrovlnnej rúry (15x15 cm alebo menšej). Nádobu vložte do mikrovlnnej rúry na 900 W na 6 minút (alebo kým povrch nie je suchý). Nádobu nechajte odpočívať, kým nevychladne.
- Medzitým si pripravte polevu zmiešaním všetkých týchto ingrediencií v miske.
- Keď je koláč vychladnutý, pridajte polevu a dozdobte jahodami!
Tip: Môžete použiť akékoľvek orechové/semiačkové maslo, ktoré máte radi.
Dobrú chuť!