Rýchly čokoládový koláč

Autor: Sproud

Príprava 15 minút
Porcie 2
Kalórie

Ingrediencie

  • 6 PL ovsenej múky
  • 1 1/2 PL kakaového prášku
  • 1/2 ČL prášku do pečiva
  • 2 PL javorového sirupu
  • 2 PL hladkého tahini
  • 1/2 šálky (1 dl) Sproud Barista

Poleva:

  • 1 šálka arašidového masla
  • 1 PL javorového sirupu
  • 2 PL kakaového prášku
  • 1 PL Sproud Barista

Toppings:

  • Čerstvé jahody

Sproud Barista - rastlinná alternatíva mlieka
1000 ml

2.99 €
  1. Všetky suché prísady pridáme do misky a premiešame, kým sa nespoja.
  2. Teraz pridajte zvyšné prísady a miešajte, kým sa nespoja a nezískajú hladkú konzistenciu.
  3. Cesto preložíme do nádoby vhodnej do mikrovlnnej rúry (15x15 cm alebo menšej). Nádobu vložte do mikrovlnnej rúry na 900 W na 6 minút (alebo kým povrch nie je suchý). Nádobu nechajte odpočívať, kým nevychladne.
  4. Medzitým si pripravte polevu zmiešaním všetkých týchto ingrediencií v miske.
  5. Keď je koláč vychladnutý, pridajte polevu a dozdobte jahodami!

Tip: Môžete použiť akékoľvek orechové/semiačkové maslo, ktoré máte radi.

Dobrú chuť!