Pudingovo šľahačkový cheesecake

Príprava 30 minút
Porcie 10
Kalórie /

Ingrediencie

Korpus

  • 50g špaldovej múky
  • 1 vajce
  • 100g jablkovej detskej výživy
  • 10g kakaa
  • 20g xylitolu
  • 15g proteínu

Puding

  • 1,5 balenia čokoládového pudingu "horká čokoláda"
  • 2 Barebells milkshaky
  • 20g proteínu
  • sladidlo

Šľahačka

  • 1 balenie šľahacky v prášku alebo klasická smotana na šľahanie
  • 1 polotučný mäkký tvaroh
  • môžete použiť aj stužovač šľahačky, alebo želatínu do krému, mate istotu, že bude pevná

Barebells Milkshake Čokoláda
330 ml

2.19 €
  1. Všetky ingrediencie na korpus zmiešame a dáme do olejom postriekanej cca 20cm formy na pečenie a pečieme na 170 stupňoch cca 15 minút.
  2. Všetky ingrediencie na puding spolu zmiešame a uvaríme, po vychladnutí dáme na korpus.
  3. Šľahačka – Šľahačku vyšľaháme, pridáme tvaroh (pripadne aj želatínu) a navrstvíme na puding.

Dobrú chuť!


Podobné recepty