Pudingovo šľahačkový cheesecake
Príprava
30 minút
Porcie
10
Kalórie
/
Ingrediencie
Korpus
- 50g špaldovej múky
- 1 vajce
- 100g jablkovej detskej výživy
- 10g kakaa
- 20g xylitolu
- 15g proteínu
Puding
- 1,5 balenia čokoládového pudingu "horká čokoláda"
- 2 Barebells milkshaky
- 20g proteínu
- sladidlo
Šľahačka
- 1 balenie šľahacky v prášku alebo klasická smotana na šľahanie
- 1 polotučný mäkký tvaroh
- môžete použiť aj stužovač šľahačky, alebo želatínu do krému, mate istotu, že bude pevná
- Všetky ingrediencie na korpus zmiešame a dáme do olejom postriekanej cca 20cm formy na pečenie a pečieme na 170 stupňoch cca 15 minút.
- Všetky ingrediencie na puding spolu zmiešame a uvaríme, po vychladnutí dáme na korpus.
- Šľahačka – Šľahačku vyšľaháme, pridáme tvaroh (pripadne aj želatínu) a navrstvíme na puding.
Dobrú chuť!