Froosh jogurtový cheesecake

Jogurtový cheesecake s mangovo-pomarančovou želatínou a čokoládou.

Príprava
Porcie 8
Kalórie 1000 (celý cheesecake)

Ingrediencie

  • 450g gréckeho jogurtu (ak máte mäkký nízkotučný tvaroh, použite radšej ten, ale ide to aj s jogurtom - čim hustejší, tým lepší)
  • 2 vajcia
  • 1 spravený vanilkový puding
  • 30g vanilkového proteínu
  • 20g brezového cukru
  • cca 500ml Froosh mango & pomaranč
  • 1 žltá želatína s agarom
  • cca 20-30g horkej čokolády

Froosh smoothie Mango a pomaranč
250 ml

2.19 €
  1. Spravíme si puding v mlieku (ja som použila proteínový, čiže v 300ml mlieka) a keď mierne vychladne, zmiešame ho s ostatnými surovinami.
  2. Pečieme na 180 stupňov cca 45 minút.
  3. Zmiešame froosh so želatínou a zahrejeme, až kým nezačne hustnúť.
  4. Dáme na vychladnutý korpus a necháme v chladničke stuhnúť.
  5. Čokoládu zmiešame s trochou mlieka alebo smotany a zohrejeme, dáme na vychladenú čokoládu.
  6. Hotovo. Kto vyskúša?

Dobrú chuť!


Podobné recepty