Francúzsky toast s karamelizovaným banánom

Príprava 10 minút
Porcie 2
Kalórie 403

Ingrediencie

na francúzsky toast

  • 100 g staršej vianočky
  • 1 vajce
  • 100 ml mlieka
  • 15 ml javorového sirupu
  • 1 PL masla na opečenie

na karamelizované banány

  • 1 banán
  • 1/2 PL masla
  • 1 PL trstinového cukru
  • 1/2 ČL škorice

na dokončenie

  • 1 Barebells Soft Bar - Banana Dream
  • javorový sirup

Barebells Soft Bar – Banana Dream
55 g

2.19 €
  1. Staršiu vianočku nakrájame na cca 2 cm hrubé plátky.
  2. Vajíčko rozšľaháme s mliekom, javorovým sirupom a vianočku namočíme do vajíčkovej zmesi aspoň na 30 sekúnd, aby poriadne nasiakla. Vianočku opečieme na panvici na masle do zlatista z oboch strán.
  3. Do panvice pridáme zvyšné maslo, banán nakrájaný na kolieska, cukor, škoricu a banán necháme skaramelizovať z oboch strán, cca 2-3 minúty.
  4. Francúzske toasty podávame so skaramelizovanými banánmi, kúskami Barebells tyčinky a javorovým sirupom.

Dobrú chuť!


Podobné recepty