Fit "doboška"

Príprava 45 minút
Porcie 10
Kalórie 160

Ingrediencie

Korpus

  • 200g hladkej špaldovej múky
  • 7 vajec
  • 70g xylitolu
  • 30g proteínu
  • 1 kypriacieho pdp

Krém

  • 40g zlatého klasu
  • 2 žĺtka
  • 1 Barebells čokoládový milkshake + 150 ml mlieka (alebo 500 ml mlieka)
  • 2 PL kakaa
  • 3 tabličky čokolády
  • Sladidlo (flavdrops, xylitol)

Barebells Milkshake Čokoláda
330 ml

2.29 €
  1. Bielka oddelíme od žĺtkov, bielka vyšľaháme.
  2. Múku, proteín, cukor a žĺtka zmiešame.
  3. Primiešame vyšľahané bielka a kypriaci pdp.
  4. Pečieme v plechu (min.20x30 cm, prípadne väčší) cca 8 minút na 185 stupňov.
  5. Po upečení prerežeme na polovicu a potom na 4 časti (čiže vznikne 8 korpusov), ak nie je tak vysoký, tak na 4 rovnaké kúsky a bude mať 4 "poschodia".
  6. Pripravíme si krém - všetky ingrediencie zmiešame a uvaríme do hustého krému.
  7. Striedame korpus a krém, najvyšší korpus potrieme celý krémom a necháme poriadne stuhnúť.

Dobrú chuť!


Podobné recepty