Arašidové guľky v bielej čokoláde

Príprava 30 minút
Porcie 16
Kalórie 103

Ingrediencie

  • 150 g medjool datlí
  • 40 g arašidového masla
  • 20 g jemných ovsených vločiek
  • 40 g ovsenej múky
  • 30 ml vody
  • 1 Barebells Protein Bar Slaný arašid a biela čokoláda
  • 100 g bielej čokolády
  • 1 ČL kokosového oleja

Barebells Protein Bar Slaný arašid a biela čokoláda
55 g

2.19 €
  1. Datle rozmixujeme s vodou a arašidovým maslom dohladka. V prípade potreby môžeme priliať viac vody.
  2. Datlovú zmes zahustíme jemnými ovsenými vločkami a ovsenou múkou (rozmixovanými vločkami). So zmesou by sa malo dobre pracovať, ak sa príliš lepí, tak pridáme viac ovsenej múky na zahustenie.
  3. Navlhčenými rukami tvarujeme zo zmesi menšie guličky, do ktorých vtlačíme malý kúsok Barebells tyčinky.
  4. Guličky necháme aspoň polhodinu vychladiť v mrazničke.
  5. Následne guličky namáčame v bielej čokoláde roztopenej s kokosovým olejom. Guľky necháme ešte stuhnúť v chladničke a môžeme ich podávať. Nezjedené guličky skladujeme v chladničke.

Dobrú chuť!