Hruškový muffin

INGREDIENCIE:

– 2 nastrúhané hrušky (vyžmýkané)

– 120g pomletých ovsených vločiek

– odmerka proteínu

– Barebells hruškový Milkshake

– 4 žĺtka, 3 bielka

– kypriaci prášok, sladidlo, škorica

VRCH:

– 1 nízkotučný tvaroh (250g)

– 1/2 vanilkového pudingu

– 1 bielko

– škorica

POSTUP:

  1. Vyšľaháme bielka2. K žĺtkam pridáme 2 hrušky3. Pridáme proteín, vločky, 150 ml Milkshaku, 3 bielka

    4. Dosladíme, pridáme škoricu, perníkové korenie

    5. Dáme do cca 20 silikónových formičiek (cca do polovice)

    6. Dáme piecť na 15 min na 180 stupnov

    7. Zmiešame bielko s tvarohom, spraveným 1/2 pudingom so zvyšným shakom, a
    hruškou

    8. Dáme na predpečené muffiny

    9. Pečieme ďalších 15 min

DOBRÚ CHUŤ VÁM ŽELÁ!

barebells-kolac

ANDREA ŠÍROVÁ

SPÄŤ NA BAREBELLS