Fermentovaná ovsená kaša

INGREDIENCIE:

100 g jemných ovsených vločiek
150 ml kefíru
100 ml vody
Sladidlo podľa chuti (med, javorový sirup..)
Ovocie a orechy podľa chuti
Barebells tyčinka Double Bite

POSTUP:

Do prípravy sa pustíme večer – ovsené vločky zmiešame s kefírom a vodou a necháme ich odležať 8-12 hodín na kuchynskej linke zakryté potravinárskou fóliou. Ráno vločky dosladíme podľa chuti, dozdobíme ovocím, orechmi, Barebells tyčinkou a podávame. Kašu môžeme aj mierne zohriať, no určite ju neprevárame, keďže by sme teplom zničili všetky prospešné živé mikroorganizmy.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

na 1 porciu, z celkového množstva nám vyjdú 2
Kalórie: 232
Bielkoviny: 10 g
Sacharidy: 34 g
Tuky: 5 g

DOBRÚ CHUŤ VÁM ŽELÁ!

Simona Malková

SPÄŤ NA BAREBELLS