Cícerovo-jahodový koláč s jahodami

INGREDIENCIE:

120 g vareného cíceru (1/2 konzervy)
20 g vanilkového proteínu
1 vajce
50 g zrelého banánu
50 ml vody
100 g jahôd (čerstvé/mrazené)
20 g mandľových plátkov
½ ČL kypriaceho prášku
Na dozdobenie:
70 g gréckeho jogurtu
1 Barebells tyčinka White Chocolate Almond

POSTUP:

Cícer z konzervy prepláchneme, scedíme a rozmixujeme ho spolu s vajíčkom, banánom, proteínom, kypriacim práškom a vodou. Do cesta vmiešame nadrobno nakrájané jahody a cesto vlejeme do malej zapekacej misky (priemer 15 cm). Vrch koláčiku posypeme plátkami mandlí a pečieme ho pri teplote 180 stupňov približne 25 minút. Koláč podávame dozdobený kúskami Barebells tyčinky a jogurtom.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

Na ½ koláča (bez dozdobenia)
Kalórie: 256
Bielkoviny: 18 g
Sacharidy: 22 g
Tuky: 10 g

DOBRÚ CHUŤ VÁM ŽELÁ!

Simona Malková

SPÄŤ NA BAREBELLS