Carrot cake

INGREDIENCIE:

🍎 200g mrkvy
🍎 2 jablka
🍎 3 vajcia
🍎 75g ovsených vločiek
🍎 80g špaldovej hladkej muky
🍎 kypriaci prášok
🍎 50ml Barebells vanilkového milkshaku
🍎 1 odmerka vanilkového proteínu
🍎 škorica, perníkové korenie, citrónová kôra, čokoľvek čim chcete ešte dochutiť 🙂
🍎 nejaké sladidlo (med, flavdrops)

Na vrch:
🍎 1 nízkotučný mäkký tvaroh
🍎 1 jablko
🍎 1 vanilkový puding (+2dc mlieka alebo milkshaku a 2dc vody a odmerka proteínu)
🍎 1 vajce
🍎 citrónová kôra, sladidlo

POSTUP:

🥕 rozmixujte vločky
🥕nakrájajte mrkvu a jablka a sekačikom ich rozmixujte aj so shakom a žĺtkami
🥕 vyšľahajte bielka
🥕 zmiešajte s ostatnými surovinami, cesto bude trosku hustejšie, ale to je ok. dajte do formy cca 24×24 cm
🥕 pečte na 180 stupňov cca 22 min (cesto musí byt dostatočne upečene aj v strede aby sa vrchná časť nevliala do spodnej)

Krém:
🥕 spravte puding pravá vanilka (ja dávam 2 dc vody, 2 dc mlieka a odmerka proteínu) a polovičku dajte do krému (2.polovicu spapajte 🤗)
🥕 potom vyšľahajte bielko a zmiešajte so žĺtkom a tvarohom a 1/2 pudingu, jedným malým nastrúhaným jabĺčkom
🥕 vznikne celkom riedka zmes (možno vďaka teplejšiemu pudingu- čiže ho treba nechať riadne vychladnúť)
🥕 pridajte na koláč a pečte asi ďalších
15 minút

DOBRÚ CHUŤ VÁM ŽELÁ!

barebells-kolac

ANDREA ŠÍROVÁ

SPÄŤ NA BAREBELLS